ACTIVITEITEN

OVER ONS

CONTACT

ACTUEEL

Bericht van Mercaz Olami en Masorti Olami:

Masorti en MERCAZ Olami veroordelen ten zeerste de gruwelijke aanvallen en gewelddaden van Hamas die afgelopen zaterdag in Israël hebben plaatsgevonden en zijn ondubbelzinnig solidair met Israel en zijn behoefte aan zelfverdediging en het herstellen van de veiligheid van de Israëlische bevolking.

Dit is een moment van diepe crisis voor onze geliefde staat en volk van Israël, voor nabestaanden en families van de doden en gewonden, en voor geliefden van de gijzelaars.

Onze harten doen pijn en zijn bij iedereen die verliezen heeft geleden; en we bidden samen voor degenen die gevangen zijn genomen en gewond zijn geraakt, voor hun volledig herstel en terugkeer naar veiligheid.

Wij nodigen jullie allemaal, onze gemeenschappen, supporters en vrienden van over de hele wereld, uit om samen met ons solidair te zijn met Israël en zijn inwoners, deze terreurdaden te veroordelen en alle interne Joodse politieke meningsverschillen opzij te zetten tijdens deze urgente periode van Achdut.

We weten allemaal waarom we Israël steunen en wat het belang van ons land is: ‘Moge G’d Zijn volk kracht schenken; moge G’d zijn volk zegenen met vrede’ is nog nooit zo relevant geweest.

Wij danken u voor al uw berichten en steunbetuigingen, en blijven bidden voor veiligheid, voor genezing voor de nabestaanden, de gewonden en de gevangengenomen personen.